© 2019 by  Bear Up CrossFit - KVK 66537215 - BTW NL073023139B01 - Lelystad

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

ZWANGERSCHAP/ POSTNATAAL TRAINING

The best for you .. both

Tijdens je zwangerschap verandert er een hoop in je lichaam. En na je bevalling ben je niet na 6 weken zomaar hersteld. Bij Bear Up CrossFit bieden we de mogelijkheid om tijdens en na je zwangerschap op een veilige manier te werken aan een fit en sterk lichaam. 

De meeste zwangere vrouwen kunnen, op een persoonlijk aangepaste wijze, blijven deelnemen aan de WOD's. Na je bevalling krijg je van ons een herstelprogramma waar je de eerste weken na je bevalling mee aan de slag zou mogen. Wanneer je er weer aan toe bent kun je met behulp van een standaard trainingsprogramma in de Open Gym aan de slag om te werken aan je herstel. Met je coach wordt er gekeken wanneer je er klaar voor bent om weer aan WOD's deel te nemen.

Voor vrouwen die (naast de reguliere trainingen) extra begeleiding willen bestaat er de mogelijkheid om 1 op 1 begeleid te worden. Tijdens deze trainingen wordt er specifiek gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft om zo sterk en fit mogelijk te worden. 

WOD's aangepast aan je trimester en  fysieke kunnen. 


Zelfstandig aan de slag in de Open Gym, na je bevalling met een trainingsprogramma

.

Herstelprogramma voor thuis om de eerste weken na je bevalling mee aan de slag te gaan.

REGULIER LIDMAATSCHAP

PRIVATE COACHING

1 op 1 begeleiding, aangepast aan wat jouw lichaam nodig heeft om zo fit en sterk mogelijk te zijn voor, tijdens of na een zwangerschap. 

Ook voor begeleiding bij een diastase of bekkenbodemklachten tijdens of na een zwangerschap.

BEARS STRONG PROGRAM

10 0,5 UUR SESSIES

240€

10 Private Coaching sessies van een half uur om je extra te begeleiden tijdens of na je zwangerschap naast je reguliere trainingen.