ZWANGERSCHAP/ POSTNATAAL TRAINING

The best for you .. both

Tijdens je zwangerschap verandert er een hoop in je lichaam. En na je bevalling ben je niet na 6 weken zomaar hersteld. Bij Bear Up CrossFit bieden we de mogelijkheid om tijdens en na je zwangerschap op een veilige manier te werken aan een fit en sterk lichaam. 

De meeste zwangere vrouwen kunnen, op een persoonlijk aangepaste wijze, blijven deelnemen aan de WOD's. Na je bevalling krijg je van ons een herstelprogramma waar je de eerste weken na je bevalling mee aan de slag zou mogen. Wanneer je er weer aan toe bent kun je met behulp van een trainingsprogramma gaan werken aan je herstel. Met je coach wordt er gekeken wanneer je er klaar voor bent om weer aan WOD's deel te nemen.

Voor vrouwen die (naast de reguliere trainingen) extra begeleiding willen bestaat er de mogelijkheid om 1 op 1 begeleid te worden. Tijdens deze trainingen wordt er specifiek gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft om zo sterk en fit mogelijk te worden. 

WOD's aangepast aan je trimester en  fysieke kunnen. 

.

Informatiegids en herstelprogramma voor thuis om aan het einde van je zwangerschap en de eerste weken na je bevalling mee aan de slag te gaan.

Een postnataal trainingsprogramma van 30 trainingen, verdeeld over 5 blokken, waar je in de box zelfstandig mee aan de slag gaat.

REGULIER LIDMAATSCHAP

BEGELEIDING 'LIGHT'

5 SESSIES (1 PER BLOK)

250€

Bij aanvang van ieder blok van 6 trainingen een  Private Coaching sessie van een uur om je extra te begeleiden met je herstel na je zwangerschap.

VOLLEDIGE BEGELEIDING

PER BLOK (6 SESSIES)

300€

6 Private Coaching sessies van een uur om je volledig 1 op 1 te begeleiden met je herstel na je zwangerschap.

Het volledige herstelprogramma bestaat uit 5 blokken van 6 trainingen. Bij afname van het gehele volledige begeleidingspakket in 1 bedragen de kosten 1250,-.

© 2019 by  Bear Up CrossFit - KVK 66537215 - BTW NL073023139B01 - Lelystad

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle